DINNER TRANSPORTABLE BUFFET 1

 

1. Dybstegt kylling

2. Dybstegt svinekød

3. Forårsruller

4. Gong bao oksekød

5. Kylling i karry

6. Andesteg med champinonsauce

7. Stegte nudler

8. Sur-sød sauce

9. Ris

10. Rejechips

 

 

 

(Min. 10 couverter)

Pris pr. couvert: kr. 98,00

 

 

Vi gør opmærksom på at fadene, varmeplader samt serveringstilbehør skal selv afleveres og være rengjorde dagen efter eller et senere aftalt tidpunkt.

 

DINNER TRANSPORTABLE BUFFET 2

 

1. Forårsruller

2.Dybstegte kongerejer

3. Dybstegte blæksprutter

4. Dybstegt kylling

5. Dybstegte kyllingevinger

6. Dybstegt svinekød

7. Andesteg med champinonsauce

8. Oksekød med stærk sauce

9. Kylling i karry

10. Kødboller i karry

11. Svinekød med bambus og champignons

12. Stegte nudler

13. Oksekød à la Shanghai

14. Chop Suey de Luxe

15. Ris

16. Frisk frugt

17. Sur-sød sauce

18. Champignon sauce

19. Soya sauce

20. Chili sauce

 

(Min. 20 couverter)

Pris pr. couvert: kr. 109,00