DINNER
TRANSPORTABLE BUFFET 1 1. Dybstegt kylling 2. Dybstegt svinekød 3. Forårsruller 4. Gong bao
oksekød 5. Kylling i karry 6. Andesteg med champinonsauce 7. Stegte nudler 8. Sur-sød sauce 9. Ris 10. Rejechips (Min. 10 couverter) Pris pr. couvert: kr. 98,00 Vi gør opmærksom på at fadene, varmeplader samt
serveringstilbehør skal selv afleveres og være rengjorde dagen efter eller et
senere aftalt tidpunkt. |
DINNER
TRANSPORTABLE BUFFET 2 1. Forårsruller 2.Dybstegte
kongerejer 3. Dybstegte blæksprutter 4. Dybstegt kylling 5. Dybstegte kyllingevinger 6. Dybstegt svinekød 7. Andesteg med champinonsauce 8. Oksekød med stærk sauce 9. Kylling i karry 10. Kødboller i karry 11. Svinekød med bambus og champignons 12. Stegte nudler 13. Oksekød à la Shanghai 14. Chop Suey de Luxe 15. Ris 16. Frisk frugt 17. Sur-sød sauce 18. Champignon sauce 19. Soya sauce 20. Chili sauce (Min. 20 couverter) Pris pr. couvert: kr. 109,00 |